Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Egyik éjjel azt álmodtam, hogy megyek végig egy elmegyógyintézet folyosóján, benéztem az egyik ablakon, és én voltam bent is. Majd becsuktam a szemem, mire kinyitottam, eltűntem a folyosóról és csak bent ültem, mint egy tipikus elmebeteg, összekuporodva, előre-hátra dülöngélve.
2010. júl. 25. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
láttad a jövőt...húhúúú xD
2010. júl. 25. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom... de fura... nem szorongsz valami miatt? Esetleg nem félsz, hogy egyedül maradsz, és hogy megőrjít a magány? O.O
2010. júl. 25. 16:01
 3/9 Geráppááá ***** válasza:
szerintem is a jövőd..vagy csak sok ilyesmi filmet néztél vagy az én jövőm,O
2010. júl. 25. 18:03
 4/9 A kérdező kommentje:
De félek a magánytól. Van valaki akit szeretek több hónapja, és rá várok, de egyre reménytelenebb.
2010. júl. 25. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
És mi van, ha híres énekes leszel,és ez lesz a klipped,és a szám címe "Sweet Dreams"? XD
2010. júl. 25. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagy az esély rá, hogy terhes vagy
2010. júl. 25. 20:19
 7/9 A kérdező kommentje:
az vicces lenne. és teljesen lehetetlen :D
2010. júl. 25. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
nagy való színű hogy megálmodtad a jövőt :D
2010. júl. 25. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:

sztem nem a jövőd, hanem a félelmed.:) de lehet, hogyha nagyon félsz tőle, akkor még valóra is válik.:P (van ilyen mondás..nem pojénkodok..és ez nem csak mondás..önbeteljesítő jóslatnak hívják..ha azt hiszed nincs önbizalmad, nem is lesz ha azt hogy van, akkor lesz..de ez csak egy példa)

esetleg túl sok elmebetegekről szóló filmet néztél

2010. júl. 25. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!