Mi ez a sok liszttel kapcsolatos mém, ami mostanában terjed a neten?
Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 11:37
1/12 anonim válasza:
A koronavírus miatt felvásárló agyhalottak alázása.
3/12 anonim válasza:
Én igen, mert hozzám nem jut el semmilyen mém.
Tudsz mutatni példát?
4/12 Koplárovics Béci válasza:
A liszt-konzerv kommandó első akciója. Majd 10-én meg nyugdíjkor jön az S01E02, meg az S01E03.
5/12 anonim válasza:
Felvasaroltak az emberek az osszes liszetet,cukrot,sot,konzerveket (tartos elelmiszereket)nem lehet kapni,a Korona virustol valo felelmukben. Pontosabban hogy karanten lesz,es nem lesz elelmiszer stb.. Spejzolnak.. Amugy te eddig hol voltal tenyleg?
7/12 anonim válasza:
Lesz itt olyan áremelés-hullám, hogy visítani fogunk...
Vagy éppen ez a (nemzeti) cél?
8/12 A kérdező kommentje:
Nem nézek tv-t.
Neten meg csak a mémeket láttam.
Aha. Szóval az emberek félnek, hogy karantén lesz, és a karantén miatt nem lehet majd boltba se menni, ezért megvesznek minden tartós élelmiszert? (Liszt, cukor, konzervek, stb)
2020. márc. 1. 13:14
9/12 anonim válasza:
Így van!
Az emberi ostobaság határtalan, a logika pedig végnapjait éli.
10/12 anonim válasza:
Egy túrót vesznek meg mindent.
Hazugság az egész, éppen tegnap vettem tíz kiló lisztet, szóval van minden, nem kell beijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!