Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha karanténba kerülnék 2...

Ha karanténba kerülnék 2 hétre otthon akkor elegendő ha csak sört (tarlós kenyér) tárolok?

Figyelt kérdés
Tehát van a sörben annyi tápanyag, hogy 2 hét alatt nem halok éhen? Elég ennyi tápanyag?
2020. febr. 27. 16:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
11-12 most mé' kellett elrontani, olyan finom volt a hagymás, szalonnás, krumplis tepsis kaja.
2020. febr. 27. 19:35
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Én nemrég voltam betegszabin 2hétig, nem olyan jó az, mint ahogy gondolod, hogy nem jöhetsz ki a lakásból!
2020. febr. 27. 21:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az alkohol valóban hatásos szer lehet a vírusos fertőzés ellen, de nem mindegy, hogyan.

Én erős kisüstit, amit a bátyám főzet, szoktam influenza esetén alkalmazni, de nem meginni kell, hanem belélegezni a gőzét. Inhalálás formájában, vagy az is jó módszer, hogy egy pirinyót az ember a nyelvére önt és próbálja sokáig ott is tartani és közben nagyokat lélegzik, így az alkohol gőze hathatósan tisztítja a tüdőt és a végén jutalomként le is lehet nyelni a patikáriumot, hogy a gyomrunk is részese legyen a fertőtlenítésnek, ám ha valaki agybajos is, akkor ki is köpheti, senki sem tartja vissza.

Na persze más szert is alkalmazhatunk inhalálásra, úgymint a Diapulmont például, csak attól nem lesz olyan jó kis szilvóriumban pácolt hangunk és nem fogjuk utána háromszor is eldalolni, hogy - akácos út, ha végigmegyek rajtad én -, ami járványügyi szempontból pedig elengedhetetlen.

2020. febr. 28. 11:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem van pincémben még valamivel több mint 200 liter házi borom, és 20 liter házi pálinkám.
2020. febr. 29. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!