Április elsején milyen ha azt mondom barátnőmnek hogy megcsaltam? (Persze nem léptem félre, de eszembe jutott, hogy ezzel megviccelném) Szerintetek lehet?
Figyelt kérdés
2020. febr. 27. 13:27
12/15 anonim válasza:
Őszintén? Ha én lennék a barátnőd, és velem csinálnál ilyet, otthagynálak. Gyorsan.
13/15 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson semmilyen szinten. Ha szeret, akkor is kiborul rajra, ha csak poennak gondolod.
14/15 anonim válasza:
Nagyon rossz poén. Lehet, hogy azt gondolnám utána, hogy utána csak azért mondod, hogy vicc volt, mert látod, hogy milyen rossz a reakcióm. És ezután már szerintem nem tudnálak komolyan venni. Úgyhogy valószínűleg ezután már nem tartana olyan sokáig a kapcsolat. 1-2 napot még lehet gondolkodnék rajta, hogy veled maradjak-e ilyen komolytalanul; hogy nem érzed pl egy ilyen mondatnak a súlyát, vagy lehet, hogy teljesen komolytalannak és gyerekesnek is tartanálak; hogy agyi érettségben nem vagy hozzám való, ha ezzel viccelsz.
15/15 anonim válasza:
Kb. azzal lenne analóg, mintha felhívnád őt telefonon, belehörögnél, hogy elütött egy autó, és nagyon szereted, és ne felejtse el etetni a kutyát, utána pedig úgy csinálnál, mintha kilehelnéd a lelkedet, megvárnád, hogy pánikba essen a vonal túloldalán, és legalább fél percig szólongasson, végül hirtelen felkiáltanál: Csak vicceltem. Április Bolondja! Miután pedig végleg kirúgott az életéből, elvágott minden szálat és felégetett minden hidat köztetek, mindenkinek azt mondanád, hogy az volt a baj vele, hogy nem érti a viccet...Tényleg ő lenne az, aki nem érti, hogy hol vannak a viccelhetőség határai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!