Április elsején milyen ha azt mondom barátnőmnek hogy megcsaltam? (Persze nem léptem félre, de eszembe jutott, hogy ezzel megviccelném) Szerintetek lehet?
Figyelt kérdés
2020. febr. 27. 13:27
1/15 anonim válasza:
Megviccelheted, de szerintem nem fog rajta őszintén nevetni :)
2/15 anonim válasza:
Ez csak addig vicces, míg a lány nem tudja hogy poén, és ő is bevallja a megcsalást (hiszen ha már egálban vagytok, nem kell titkolnia tovább, sőt az ő félrelépése ezzel kiegyenlítésre kerül) csak ő nem viccel vele.
3/15 anonim válasza:
Ez nem olyan dolog amit az emberek többsége poénosnak talál.
5/15 anonim válasza:
Tudod a való élet mellett filmek tucatjaiban van olyan, hogy emberek tréfálkoznak, és mire kiderül, hogy csak ugratás, vicc, addigra halálos ellenségek. De te tudod.
6/15 anonim válasza:
Lehet, hogy ilyen beszélgetés lenne belőle:
- Megcsaltalak.
- Én is.
- Haha, április elseje!
- Haha, október hetedike.
:D
8/15 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rossz!
Arra viszont számíts, hogy ápr. másodikán úgy fogod emlegetni őt: "az exem".
9/15 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Egy 10 éves kpcsolatnál már élből kiszúrod hogy kamuzik az illető, de egy egy év után bevágott ilyen "viccért" én azonnal dobnám a srácot.
10/15 anonim válasza:
Kend be kecsöppel a làbad és mond neki, hogy félreléptél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!