Mi a véleményetek a Yukii névről?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 02:56
31/39 anonim válasza:
Ismerek egy francia akcentusra erősen rájátszó rádiós stb pofát, akivel tökéletes mókás párost alkotnátok :)
32/39 anonim válasza:
...akkor nem lehetek csubakka?
33/39 anonim válasza:
Nekem 1x volt egy horvát csajom annak is Yukii volt a neve..Hát érdekes név nem is tudom nekem nem kéne
34/39 anonim válasza:
Olcsó játék hülyegyerekeknek XD Még yuki... akkor már miért nem lyukszi? xdxd ismerek olyat akinek ez a beceneve lol
35/39 anonim válasza:
ismerek egy csávót (!) akinek ez a rendes keresztneve
36/39 anonim válasza:
Amúgy azt tudtad hogy a becenevet nem te választod ha nem a környezeted ragasztja rád?! (: Az hogy felvetted hogy Yuki az max egy nicknévnek felel meg....de ha megbeszéled ismerőseiddel hogy ezentúl így hívjanak...hát....az nem tudom hogy hogy minősül becenévnek...De minden te tudod! :D Így megy ez az animefanok között :D:D:D:
Én is bírom japán! :D Anime,Manga,Dorama :D Visual kei Oshare kei Jpop Jrock Kpop Krock :D Igen Koreát is szeretem <:
39/39 anonim válasza:
AZ én bece nevem Kami Sama.
:D
Bow to me, mortals.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!