Mi a véleményetek a Yukii névről?
Attól, hogy választok magamnak egy "becnevet" attól én még nem vagyok más, az vagyok aki! Sok ezer ember teszi még ugyanezt, és attól még nem változik meg az egyéniségük, sztem.
És ha én ettől jobban érzem magam, akkor miért ne!
És nem az volt a kérdésem, hogy mit szóltok ahhoz, hogy felvettem a Yuki nevet? hanem azt, hogy mi a véleményetek a Yukii névről! erre kéne fókuszálni, nem pedig másra!
Nekem is van japán fiú becenevem, amit az anmés baráti körömben használok. "Atsu". És tényleg, az maradsz aki vagy, csak egy másik becenevet használsz.
Én sem szeretem a saját nevemet, mégsem tértem át erre z accuzásra. Viszont... a Renáta nekem nagyon szimpatikus név, mindig egy humoros ember jut róla eszembe, hiába, ha Renátó nevű gyerek az osztálytársam...
Sajnos nem tudom, miért kell ennyire elcsökönyösödöttnek lennie a többi embernek ezzel szemben, attól függetlenül hogy fura. És? Ha neked ez jó, akkor csináld.
Ja a név: kicsit olyan... meleg fílingje van, de Yuki, mint női név is van, gondolom...
A véleményemet kérdezted a Yukii névről, szóval nem kell lebunkózni, előre szólok. Őszintén nekem egyáltalán nem tetszik, mert amikor megláttam, akkor a se.gglyuk jutott róla eszembe:S
Szóval én nem használnám, de ha neked tetszik, akkor tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!