Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Unatkozom. Mesélnétek nekem...

Unatkozom. Mesélnétek nekem ciki sztorikat, ami veletek, vagy az ismerőseitekkel történt? = )

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 00:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Haverom épp az ügyeit rendezte a városházán,beszállt a lift be és mivel senki nem volt ott egy baromi nagyot figott. Azt hirtelen feltűnt három nő,hogy tartsa az ajtót kérem!! Az meg csak imátkozott,hogy csukódjon már be....végül elérték... azt mondta,baromira csavarodott az orruk....:D:D
2010. júl. 30. 01:14
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Lehánytam a barátnomet a crazy-be,és ott volt az a fiú is,aki nekem nagyon tetszik!
2010. júl. 30. 11:49
 13/21 anonim ***** válasza:
43%
Nővérem egyszer pucéran feküdt hason, az ágyon erre felugrik az ágyra Bogyóka (a schnauzer) és elkezdi kinyalni a nővéremet. xD
2010. júl. 30. 13:40
 14/21 anonim válasza:
100%
én egyszer mentem az ebédlőbe a suliban és néztem egy helyes fiút éppen engem nézett és ahogy mentem neki mentem egy oszlopnak és elestem..mindenki rajtam röhögött..még a tanár is..
2010. júl. 30. 14:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a liftbe fingást öcsém is megcsinálta:D Együtt mentünk lefelé, 8. emeletről, becsukódott az ajtó, öcsém meg fingott egy embereset, és röhög, hogy ezt úgyis csak én érzem, én meg a testvére vagyok, nem számít. Ja, csak a hatodikon beszálltak még hárman :D
2010. júl. 30. 14:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fingásom nekem is volt!
2010. júl. 30. 15:04
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek,jót nevettem:D A néptáncoson főleg xD

Sz*rosgatyába ugrálni... nem mondta senki hogy.. ??:D

2010. júl. 31. 17:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Osztálytársaimmal valami kutatást végeztünk bioszon. 4-es csapatokba voltunk. Az egyik osztálytársam leszarta egy madár! >.< Mi meg azt hittük,hogy egy esőcsepp. A tanár meg az egész suli szakadt a röhögéstől!
2010. aug. 9. 21:12
 19/21 A kérdező kommentje:
Pfff. ilyen velem is volt már.... mi is úgy nevettünk.. fájt a hasunk is xd
2010. aug. 10. 00:16
 20/21 MBianka12 válasza:
36%

Én mikor kicsi voltam......

Volz egy ásványvizes üvegünk.Pálinka volt benne.Csináltam a szörpöt és a viznek álcázott pálinká beleöntöttem a szörpbe.Megidtam mind.Izlett is.Ezt összesen kettőször megcsináltam majd később 3-5 évesen már pálinkátam.Rendesen berúgtam tőle.Neki mentem az ajtófélfának és behorpadt a homlokom és az orrom elkezdett vérezni.Aztán rá 20-25 percre rá hánytam anyára.o.o

Korán kezdtem!!!Nem tagadom!!!!

2015. aug. 5. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!