Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Egy tyúkot mivel lehet megviga...

Egy tyúkot mivel lehet megvigasztalni, hogyha megtudja, hogy a kakas más tyúkokkal is etyeg?

Figyelt kérdés

Sajnos a tegnap rajtakaptam a kakasunkat, hogy lefeküdt egy másik tyúkkal. Szerencsére nem látta a tyúkom, hogy mit műveltek. De félek előbb utóbb le fognak bukni és nagyon megfogják bántani őt.

Azért is félek a tyúkom lelkiállapotától, mert egyedül csak ő tojik tojást. Félek, hogyha megtudja, akkor bánatába már nem fog foglalkozni a tojálással és az élet sem fogja már különösen izgatni

2020. febr. 4. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Luci nagyon gyanúúús nekem 😈👹
2020. febr. 4. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az Hetyeg és nem Etyeg, de nembaj. 😏
2020. febr. 5. 00:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is feltűnt, ez az etyeg valami köztes állomás lehet a hetyeg, meg az ityeg-fityeg között.

Egy jó kakasnak kötelessége tíz tyúkot is kielégíteni, amíg az embereknél tíz férfi sem képes, legfeljebb üggyel, bajjal egyetlen nőt kellően kiszolgálni, tehát ebből indulj ki és sürgősen szerezz be még kilenc tyúkot, illetve a magad számára is a megfelelő számú szexpartnert.

2020. febr. 5. 07:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A kakas fejedelmi többes számban így nevezi magát: tik.

Egyébként ne hagyd a begyében a dolgot a tyúkodnak.

Ha kell, megadom Tyukodi pajtás címét, ő ebben profi.

2020. febr. 7. 19:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Most jöttem a bíróságról. A tyúkom válni akar a kakastol. Behívták tanúnak.
2020. márc. 2. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!