1/12 anonim válasza:
Megfogod, és elvágod a nyakát;)
2/12 anonim válasza:
Éles(!) kés, tál a vérnek, nagyobb lavór/vödör és forrásban lévő víz.
Nyak elvág, vér kifolyat.
Kakasnál jobb ha valaki külön fogja a lábait és emeli a testet, nagyot tudnak rúgni.
Miután kivéreztetted, zutty a forró vízbe, hogy a tollai könnyen lejöjjenek. Ezután pucolás és boncolás.
3/12 anonim válasza:
Tisztítás, nyak vágás, kicsurgatás, forrázás, tolltalanítás, zsigerelés, mosás és máris konyhakész.
4/12 anonim válasza:
Teszel fel vizet forrni, amibe teszel sót. Ha már gyöngyözik kimész és elvágod a kakas torkát. Beleteszed az állatot egy vájdlingba/tálba és ráöntöd a forró vizet. Megkopasztod aztán elkezdhetnek boncolni. :)
6/12 anonim válasza:
Kést használok. Igen. De amikor 40 tikket kellett egyszerre levágni, akkor baltát és tuskót használtam.
A kakas ráadásul nehezebb kategóriába esik, mert nagyon éles a sarkantyúja! Ott a lábát előbb összekötöttem.
7/12 anonim válasza:
Megélezed a kést, a kakas két lábát az egyik lábad alá teszed, a két szárnyát a másik alá teszed. Ne taposd csak érzéssel, mepucolod a nyakán a tollat, és nyisz. Aztán kopasztás és bontás.
8/12 anonim válasza:
Troll bácsi vissza jött lepontozni?
A csirke hús nem a fán terem tálcás kiszerelésben!
9/12 anonim válasza:
Úgy a legegyszerűbb, ha bele teszed egy nagy tápos zsákba, aminek az egyik csücskét levágod és ott húzod ki kakas nyakát. Felkötöd egy oszlopra a zsákot, elvágod a torkát, aztán mint ahogy előttem már leírták...
10/12 anonim válasza:
Vágtál már valamit, vagy ez lesz az első? Szétbontani tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!