Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miből legyen a cipőm?

Miből legyen a cipőm?

Figyelt kérdés
Holnap után átkerülök egy másik suliba! Nagyon izgulok hogy mit vegyek fel!!! Itthon papírból készítettem magamnak egy ruhát szix szallagokkal! És még egy sapkát szemetes zsákból! Csakhogy miből legyen a cipőm a mostanit már meguntam azt ilyen fából faraguk ki a barimmal de most rossz helyzetben vagyok nem tudom miből készítsem a cipőt??? Szemeteszsákra gondoltam de az már a sapka úgyhogy valami másra kéne gondolni!! Kartonpapír az nem tartós úgyhogy valami kreatívabb dologra kéne gondolni! Nem tagadom egy kicsit vagizni akarok ezekkel a cuccokkal mert új suliba megyek holnap végre egy tiszta lappal! Légyszi aki tud valami nagyon jó kreatív ötletet hogy miből készítsem a cipőmet akkor kérem írja meg!

#vagizás
2020. jan. 27. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Node fiú-e vagy vagy lány-e vagy-e?
2020. jan. 27. 22:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ebből rájöhettnél!!!!! :/
2020. jan. 27. 22:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Transzsexuális?

Bisexuális?

Metrosexuális?

Pánsexuális?

72-fajta van,lehet válogatni.

2020. jan. 27. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
35%

Minden lábujjadra külön cipőt csináltass, a többi nem érdekes. És mondd azt, hogy te egy csipőboltnak érzed magad.

Már-ki

2020. jan. 27. 22:35
 5/9 1112 ***** válasza:
100%

Sárból; nem vesz(őd)ik észre, ha piszkos lesz.

Egyébként a tiszta lapok is nem feltétlenül szerencsések, egyszer úgyics mócskos lesz, úgyhogy szerintem praktikus lenne már azt is sárból. :):) xD amúgy nem, legyen ilyen izé, ilyen.. -mondjuk cédétokok!! :)

2020. jan. 27. 23:11
 6/9 1112 ***** válasza:
100%
*eszembe jutott egy kifejezés, piszokzatos legény lehec. :) Nem, amúgy, csak tudod, a ruhát 40 fokban mosva. Szögmérővel mérd kí, úgy pontosabb. :):) :) Amúgy szal az egészet vicceltem csak, tehát azért írtam le a piszokzatossat elejére; mert vicces. :):):) De amúgy szal nem rád gondoltam, hanem csak eszembe jutott, hogy milyen lenne, ha valaki pl mondjuk nem titokzatódós, hanem piszokzatos lenne. :) XD Tehát nem rád gondoltam, hanem csak úgy általánosságban eszembe jutott ez a szó, és gondoltam funni, úgyhogy megosztom. :) (És nem fonni, hanem Funny. :)) De szép szó szal, nekem tetcik.
2020. jan. 27. 23:14
 7/9 1112 ***** válasza:
100%
*Ja és elnézést .
2020. jan. 27. 23:15
 8/9 1112 ***** válasza:
100%
*Sz'al nem sértésnek szántam, csak leírtam, mivel viccesnek találtam azt a szót, de nagyon szeretek mindenkit, tehát remélem, hogy aranyos, amit írtam, és még hogy funni is :):)
2020. jan. 27. 23:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha igazándiból angol a Kérdező, lehet Essexuális is.
2020. jan. 28. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!