CKGODX kérdése:
Szerintetek a mai világban mi jön be jobban a lányoknak? Ha eredeti vagy ha tört Windows 10-em van?
Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 08:21
2/10 anonim válasza:
A lányokat pont nem érdekli milyen windowsod vvan. Kivéve ha jogász és szereti a jogtiszta dolgokat.
3/10 anonim válasza:
Az én feleségem hatalmas patáliát csinált amikor megtudta, hogy tört Wint tettem a gépére. Két hónapig se szex, se beszéd.
De lehet, hogy vannak ennél megbocsájtóbbak is.
4/10 anonim válasza:
Ha ez a kérdés felmerül egy csajban, akkor gyorsan nézd meg meg egyszer, hogy biztosan csaj-e.
5/10 anonim válasza:
Legtöbb embert hidegen hagyja.
De az "ablaktörés" ma már nem menő
6/10 anonim válasza:
ha előadod hogy az összes szoftvered eredeti, akkor lehet hogy jobban tetszel neki
7/10 anonim válasza:
Ha a kiszemelted így néz ki, akkor érdekelni fogja a téma. 😄
8/10 anonim válasza:
Attól függ szerintem. Tizedes tört Windows tíz?
Már-ki
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés kimondottan taszítja a lányokat, menj le a pályára kosarazni inkább..
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!