Hogyan készíthetnék bootolható eredeti Windows 10-et, ami működik is a laptopomon? Megvásároltam az emagon a win10 pro licenszét, melyhez mellékeltek egy linket, hogy onnan töltsem le az eredeti rendszert.
Link: [link] A programmal, amit letöltöttem létrehozható egy iso, vagy pedig ő csinálja meg a pendrivera/külső winchesterre a telepítőt. Egyikkel sem tudott elmenni a telepítő és kaptam a szomorú fejet.
Ha a program csinálta meg, a 465 GB-os külső winyómat átalakította 32 GB-ossá, úgy, hogy igazából kb. 5 GB-ot írt rá. Még jó, hogy visszatudtam állítani eredeti méretre, ha valakit érdekel leírom. Ha isot készíttettem a programmal és Rufussal vagy Ultraisoval írtam ki bootolhatóba szomorú fej lett az eredmény. (Rufusnál, GPT, MBR partíciósémával is). Úgy érzem egyszerűbb volt a tört windowssal már. Csak eredeti licenszhez szerettem volna gigszermentes rendszert, de már nem tudom mit csináljak, tört prot rakjak fel és azt aktiváljam talán. Korábban már volt win10 a gépen, most win7 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!