Több féle variációt hallottam már:
1. Rák úr csak azért találta ki a "titkos receptet" hogy Plankton ne a saját éttermére fókuszáljon és így mindenki a rozsdás rákollóba megy.
2. Neptunis király poszeidon pora (kokain)

A Coca-cola receptje mellett tárolják ezt is.
A hozzávalókat Plutónium professzor alkotta meg.

Szép próbálkozás, Plankton, de most már valami mással is próbálkozz. Vagy te, vagy valaki hasonszőrű (valószínűleg imitátorod) már kiírta ezt a kérdést egyszer-kétszer. Hiába próbálkozol, nem kaparintod meg a titkos receptet. Átlátok rajtad.
Üdv: Rák úr

Én nem tudom, de az unokáim igen!
Mindig készítenek, ha nálam vannak!!!

Saját készítésű zsemle az alapja.
Ehhez végy zsemlemorzsát, áztasd be gleccser-vízbe, szórd meg repülősóval és amikor megdagad, december 31-i napon szárítsd meg, miután zsemléket firmáztál belőle.
A töltelékhez kell:
egy marha
egy marharépa
egy kirántott fiók
egy becsinált gyerek (pálinkával pucolva)
egy hűtő nélküli százéves tojás
egy db búgócsiga ház nélkül
1 db Tejfeljancsi
32 db foghagyma
egy Besemell mártás (Márta kell hozzá fecskefészekkel)
Vannak titkos részei, mint például a marha meg a marharépa, ezeket nem árulhatom el.
De, a becsinált gyereket ráillegeted a százéves tojásra és vársz addig, amíg az összeért aromaanyagok illata meg nem csapja az orrodat. Akkor a gyereket leveszed róla, vidd ki a mosdóba, és egyenletesen kent szét a becsinált fiók tetején, forgasd ,eg Tejfeljancsival és öntsd rá a Besemellt a fecskefészekkel együtt. A rendelőben lehet piaci napon a legillatosabb foghagymát kapni, azzal szórd meg. Ezt az egészet aztán a marharépával illeszd a zsemlemorzsás zsemlébe az egészet, és már bele is lehet harapni.
Ennek van egy francia konyhás változata is, de előszőr ezt csináld meg.
Jót vágyat!

MoneTaliMonolisAmo te is ismerted a receptemet? Azt nem írtam, mert az gúrmannos dolog, hogy ezt az egészet áztán áztatni kell esővízben tavirózsával .aszpikban.
Az a vakgerle nem rokona a szeget szegért vaktyúknak?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!