Óriási problémában vagyok, MIT TEGYEK?
Figyelt kérdés
: Voltam egy SP-koncerten, és azóta nem tudom elfelejteni, pedig én pont az a fajta vagyok aki utálja az ilyen izéket, a koncertre is csak egy barátnőm miatt mentem. Nem akarok vele találkozni, Isten ments, Az lenne a kérdésem, hogy én is ilyen buta liba lennék, vagy csak pillanatnyi elmezavar, kezdek rosszul lenni magamtól! SEGÍTSÉG!2010. júl. 20. 16:32
11/34 anonim válasza:
nemértem, összefoglalom:
-nem vagy szerelmes SP-be
-utálod a zenéjét
...akkor most mivan???
12/34 A kérdező kommentje:
Mi van azon az oldalon? Semmit nem találtam...
2010. júl. 20. 16:41
13/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom, asszem kezdek meghüjülni.... Olyan fura érzés kap el ha a zenéjét hallgatom...., de , hogy mi az : na azt nem tudom
2010. júl. 20. 16:43
14/34 anonim válasza:
kövesd figyelemmel 2 napig és min 3 bajegyzés tuti lesz addigis olvasgast csak a nap szépe cikkeket xD
15/34 A kérdező kommentje:
oké :D
2010. júl. 20. 16:45
16/34 A kérdező kommentje:
ott se találtam semmit
2010. júl. 20. 16:48
17/34 A kérdező kommentje:
Megtaláltam egy sp képet, nevetek saját magamon ú boccs megyek hányni, ebbe voltam szerelmes? :D SOHA
2010. júl. 20. 16:55
18/34 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nem akarasz járni velem?
19/34 A kérdező kommentje:
Figyelj! Ne a neten keres magadnak barátnőt:) keress a környezetedben egy, kedves oko, és szép lányt :)
2010. júl. 20. 17:23
20/34 anonim válasza:
ezek az 1. jelek az EMOra jövőhéten valamiért elkezded kedvelni a feketét aztán a fodrászodat is megkérded ,hogy EMOsra vágja el a hajad , és az egyik reggel fálvágott erekkel ébredsz a kórházban
[link] így fogsz kinézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!