Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csinál az emberfia a...

Mit csinál az emberfia a Mennyországban? Ott is munkába jár meg fizeti a csekkeket vagy buli van egész nap?

Figyelt kérdés
Mellesleg vannak már ott vagy mindenki egyszerre megy az itélet napján oda?
2019. nov. 24. 03:33
1 2
 11/11 pelgrim válasza:
51%

Vajon mennyire vicces vagy komoly ez a kérdés nem tudom, ám legyen.

Már sokszor le lett írva, hogy a mennyország valamint a pokol sem földrajzi hely, hanem a tudat állapota, melyekből azon felül már a jelen életünkben is kaphatunk némi kóstolót. Egy önfeledt boldog hangulat a mennyeket közelíti meg, míg az, aki öngyilkosságra szánja el magát, már a pokolban van még mielőtt szándékát végbe vitte volna.

Hogy az Ember Fia azaz Názáreti Jézus mit csinál a Mennyországban, azt nem tudom, az átlag ember szerintem azonban mérlegeli az elmúlt életeiben elért eredményeket és előkészületeket végez egy következő inkarnaciójára, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesse el.

2019. nov. 24. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!