Mire használnátok a Mesterséges Intelligenciát?
Figyelt kérdés
Például én betanítanék egy automata porszívót zoknivadászatra.#okos gépek #trehány férfiak
2019. nov. 13. 18:28
1/8 anonim válasza:
Végteleníttetném a bankkártyámat.
2/8 anonim válasza:
átvenném a hatalmat a gyik felett és letiltanám a moderátorokat, és le is pontoznám őket.
4/8 anonim válasza:
Én a Skynet-et digitális alkohollal bombáznám, hogy pusztuljanak a mesterséges agysejtjei. Onnantól már a kezünkben lenne a győzelem !
5/8 Wadmalac válasza:
Napirend-írásra. Tutira jobban megszervezné, mint én.
7/8 anonim válasza:
Autókba... Balesetek megelőzésére.
8/8 anonim válasza:
Elküldeném a Naprendszer összes olyan helyére, ahol feltételezik a földönkívüli életet. Aztán derítse ki, hogy van-e legalább egy kósza baktériumtörzs, ami nem földi, vagy valami sokkal több, vagy semmi. Egy ilyen felfedezés alapjaiban rengetné meg az emberi kultúrát.
(Mondjuk újat nem mondtam, mert ez a jövő zenéje, csupán remélem még az Én életemben sikerül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!