Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha megtehetnétek milysn...

Ha megtehetnétek milysn cheateket használnátok a való életben?

Figyelt kérdés
Én végtelen money hacket és időlefagyasztót használnék, persze a god modeot is használnám. Sose fogyna ki a dellám, lefagyasztott idővel büntetlenül azt csinálhatnék amit akarnék és örök életem lenne sebezhetetlenséggel. Aranyélet xd

2019. márc. 3. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy szép tsundere csajt teremtenék magamnak.
2019. márc. 3. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Wallhack
2019. márc. 3. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Aztán ha felrobban a Föld, sokra mész ám ezekkel. 😄
2019. márc. 3. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát hogy például sose fáznék.

Sose izzadnék.

A meleg nedvességtől meg a hideg nedvességtől is kócolódik, göndörödik a hajam; szóval jó ötlet lenne, ha az se kócolódna, és egész nap úgy tudna kinézni, ahogy én azt reggel beállítottam. Mert alvás közben szétfeküdhetem, de miután felkelek, és megigazítottam, már ne menjen szét. Szal pl ha elmegyek máshová, és leveszem a sapkát, pulcsit pl; akkor se borzolódjon össze; és pl széltől se; és tényleg, hogy mindig jól álljon.

2019. márc. 3. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Láthatatlanság, és járnám a női öltözőket.
2019. márc. 5. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!