Van itt köztetek földönkívüli? Mikor jöttetek a Földre és miért? Meddig szeretnétek itt maradni? Szerettek itt lenni?
Figyelt kérdés
2019. nov. 5. 15:33
1/19 anonim válasza:
Szeretek itt lenni
De sajnos a hajommal elutottem egy embert és igy üldőznek
2/19 anonim válasza:
Én csak addig maradnék, amíg Pataky Attila meg nem ígéri, hogy békén hagy minket.
3/19 lpeter87 válasza:
Engem az egyesűlt űrföderáci9 kűldött hogy pusztítsalak el titeket de rájöttem hogy csak lazúlva végig kell néznem ahogy megteszitek saját magatok. :D
4/19 anonim válasza:
Az egész Univerzumban itt lehet a legjobb túrórudit kapni.
Ha rágyújtok, isteni az aromája.
Meg az a hihetetlen gazdagság kábít el mindig, ha a sok kvarchomokot látom, lábbal tapossátok a drága szilíciumot, holott hallatlanul értékes, nálunk egy maréknyiért egy egész bolygót lehet vásárolni.
Aztán szeretek lövöldözni, de a galaxisban mindenhol tilos, csak itt van rá mód mindig, annyi csodálatos háborútok van.
5/19 anonim válasza:
Én a szíriusz rendszerből érkeztem ide hogy a tescoban dolgozhasssak
6/19 anonim válasza:
Anyám pasija az. A Szíriuszról jött, hogy megfigyeljen minket és beépüljön a társadalmunkba. Szerintem ő már nem fog lelépni innen.
8/19 anonim válasza:
Én nem ide jöttem
Nem ezt akartam
Reményt kaptam csak az útra
Én, az örök átutazó
Azt, hogy minden bûnöm megbocsájtható
9/19 anonim válasza:
Szerintem a kutyám az, de nekem nincs is kutyám.
10/19 anonim válasza:
Hát ha úgy vesszük ,ti is földönkívüliek vagytok !
Csak mi, büszke gyíkemberek vagyunk őshonosak :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!