Olyan beszólásokat keresek, amik ilyen értelmesnek hangzanak, és nem egy primitív embernek néznek, ha kinyitom a számat!?
Figyelt kérdés
Hogyha vki kritizálja pl. a külsőm, akkor hogy vághatnék vissza neki, úgy, hogy ne legyen közönséges, amit mondok??2010. júl. 16. 10:39
11/24 anonim válasza:
előző jó volt XD
ja és "Ha a hülyeséget radioaktivitásban mérnék,te lennél a paksi atomerőmű!" ez szerintem olyan k.urva szar poén, szóval ilyen stréberek használnák szerintem :D
ezt mond neki,de valamit még mondj elé: "Ilyen fejjel röhögve rohannák neki a láncfűrésznek!"
14/24 anonim válasza:
Ha nekem ilyen fejem lenne,akkor vigyorogva szaladnék bele a láncfűrészbe!
Vagy ha a mókusoknak ilyen fejük lenne,magukra gyujtanák az erdőt!
15/24 anonim válasza:
Ha olyan fejem lenne, mint neked, felraknám a legközelebbi vonatra, és integetnék neki.
16/24 anonim válasza:
Kérlek, végezz nemi aktust a prostituált foglalkozású édesanyáddal.
17/24 anonim válasza:
nagyon jó beszólások. mindenkinek pont
18/24 anonim válasza:
Ha a hülyeség fájna, te ordítanál apukám! XD BOcs ennéll jobb nemmegy! XD
19/24 anonim válasza:
Én kövér vagyok, te ronda. Én le tudok fogyni...de te mit csinálsz? :D
20/24 anonim válasza:
pl nkem be szoktak szólni hogy elöldeszka hátul léc vagyok...erre én "legalább nekem nicsn sörhasam" ez lányoknál megy...-_-"de nekem az oltogatás mindig magától jön^^
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!