Olyan beszólásokat keresek, amik ilyen értelmesnek hangzanak, és nem egy primitív embernek néznek, ha kinyitom a számat!?
Figyelt kérdés
Hogyha vki kritizálja pl. a külsőm, akkor hogy vághatnék vissza neki, úgy, hogy ne legyen közönséges, amit mondok??2010. júl. 16. 10:39
1/24 anonim válasza:
Hát pl.:
"Előbb gondold már át mit mondassz, és nézz magadba, aztán szólalj meg,és gondolkozz el azon, miért ilyen nagy a szád, ha ilyen éretlen módon viselkedsz, hogy a külsőmet fikázod, amit kb ovi kisosztályában szoktak."
Hát nemtom én szerintem ezt mondanám. :D
2/24 A kérdező kommentje:
Köszi, pont ilyenekre gondoltam. Jöhetnek még válaszok.:)
2010. júl. 16. 11:09
3/24 anonim válasza:
Kérlek, a nyelved mozgatóizmának mielőbbi lefékezését haladéktalanul juttasd el agyad felé. Magyarul: KUSS! :D
4/24 anonim válasza:
6/24 anonim válasza:
mi a legtöbbször csak annyit mondunk
Anyád!
:D
de ezt lehet toldalékolni és akkor már teljesen humoros
mondjuk aszongya hogy kabbe
temeg Anyádat kabbe :D
7/24 anonim válasza:
Te is fikázd le őt! Pl:Ha nekem ilyem fejem lenne, hazáig rugdosnám!
8/24 anonim válasza:
Pl.
Ha a hülyeséget radioaktivitásban mérnék,te lennél a paksi atomerőmű!
9/24 anonim válasza:
Hát én ilyeneket nem nagyon tudok de pl ha valaki azt mondja:Any*d! Én azt mondom:nak a f*szát sz*pd le! XD
L/14
10/24 anonim válasza:
legyszives vedd az ajkaid koze a nemi szervem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!