Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szocpolitilag alkalmas vagyok...

Szocpolitilag alkalmas vagyok a főpolgármesteri posztra?

Figyelt kérdés
Megkapta a család ezt a szocpolitikát. Akkor gondolom szociálilag indulhatok a választásokon. Ugye?

#szocpolitika #bürgözd
2019. okt. 4. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ki van zárva, mert nem tudom. Amúgy igen, és ezt nem csak így gondolom, hanem így is vélem.
2019. okt. 4. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Nem, nem és nem!

Csak pót alpolgármesterhelyettes pótlót helyettesítő helyettese lehetsz, abból is csak tanuló.

Méghozzá elsőéves.

Majd, ha beiratkozol és elvégzed az előkészítő iskolát.

:)

Ilyen nehéz szakma ez.

2019. okt. 4. 20:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Dehát itt engem pasztottak...
2019. okt. 4. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne vedd a szívedre, csak cukkoltalak kicsit.

Hát persze, hogy lehetsz!

A világ legkönnyebb módja indulni a helyhatósági választáson, polgármester jelölt mindenki lehet, csak lopni, meg hazudni tudjon, amihez tényleg kell egy kis gyakorlat, de legfeljebb eleinte vörös lesz egy kicsit a füled szégyenedben, ami jelzi mindenkinek, hogy igazán becsületes emberrel van dolgunk, akire érdemes szavazni, mert főleg eleinte restelkedik majd, ha a kelleténél nagyobbat hazudik, vagy többet lop a szokásosnál.

Megnyugtatlak továbbá, hogy aljasabbnak sem muszáj lenni az átlagnál, csak akkor legfeljebb nem fogsz majd különösképpen prosperálni, de egy polgármester esetén nem is kell kapcsolatot keresni közte és a munka között, mivelhogy mindenki tudja, hogy az a legjobb polgármester, aki semmit sem csinál, mert akkor kevesebb kára keletkezik a közösségnek, de persze ezt azért mégsem várhatjuk el, mert akkor halálra unnák magukat, amit senki sem várhat el tőlük, így fel kell készülnie mindenkinek egy elég magas fokú toleranciára, már csak azért is, mert ha már megvannak választva, akkor egyebet már úgysem tehetünk.

Indulj bátran, drukkolok neked!

2019. okt. 4. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Én leszek.

2019. okt. 4. 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak ha a mennyezet repedezett.
2019. okt. 5. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!