Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mivel taplálkozik az ogre?

Mivel taplálkozik az ogre?

Figyelt kérdés
És mit iszik?
2010. júl. 15. 11:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
lóf.szt eszik g.cit iszik
2010. júl. 22. 20:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Sarat.nem?xD
2010. júl. 22. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

MIért kérdezed?

Otthon akarod "házikedvencként" ?

Azt nem ajánlanám, mivel nekem is volt, de elszökött már vagy 1 hete és nem tudom, hogy hol lehet az én "kis" drágaságom :(

A kérdésedre pedig: Általában mindent megesz, napi 3x-os étkezés ajánlott neki, hogy ne legyen morcos, mert akkor megeszi a szomszéd kutyáját :( salátától kezdve a saját szaráig mindent megesz, pl bedopsz neki 1 nyers disznó fejet azt kb fél óráig elrágicsálja :) Inni pedig szereti a 3 hetes dohos vizet, ezért már előre ki kell neki készíteni a vizét a pincébe, de persze a disznó/marha vért is szeretettel fogyasztja, de az nem ajánlott kivéve ha konkrétan vérszomjas szörnnyé akarod "idomítani".

Majd elfelejtettem, hogy étkezésének napi 3x 1kg-nak kell lennie, és a vizének pedig pontosan 16°C és 37L-nek kell lennie. a vízcserélése elég 4 hetenként, kivéve ha elfogyott, mert akkor azon nyomban újra kell tölteni, és próbáld meg az itató helyét pl: vájut lefúrni a földbe valameddig, hogy ne bírja kiönteni. Persze fellehet locsolni a helyét, hogy dagonyázni is tudjon, de fontos, hogy a fekvő helye ne legyen vizes, persze amit ő visz oda az megengedett, nyughelye szalma legyen.

És szerintem mindent el is mondtam, de ha bármi kérdésed/problémád van, nyugodtan kérdezd meg, majd válaszolok.

Üdvözlettel: Egy volt Ogre tulajdonos!

2010. júl. 22. 21:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Gondolom malaccombbal tömi magát amit tűzön készítenek. Amúgy meg sztem nem isznak sokat, talán vizet? :D
2010. júl. 23. 09:30
 15/17 anonim ***** válasza:
maggi omlósz fokhagymász zackósz cirke combbal
2010. júl. 23. 10:45
 16/17 anonim ***** válasza:
szamárral és préselt szem dzsúzt :D
2010. júl. 23. 12:45
 17/17 anonim válasza:
a véredet issza de csak az agyvelődet szippantja ki a koponyádból :D
2011. szept. 5. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!