Mivel taplálkozik az ogre?
MIért kérdezed?
Otthon akarod "házikedvencként" ?
Azt nem ajánlanám, mivel nekem is volt, de elszökött már vagy 1 hete és nem tudom, hogy hol lehet az én "kis" drágaságom :(
A kérdésedre pedig: Általában mindent megesz, napi 3x-os étkezés ajánlott neki, hogy ne legyen morcos, mert akkor megeszi a szomszéd kutyáját :( salátától kezdve a saját szaráig mindent megesz, pl bedopsz neki 1 nyers disznó fejet azt kb fél óráig elrágicsálja :) Inni pedig szereti a 3 hetes dohos vizet, ezért már előre ki kell neki készíteni a vizét a pincébe, de persze a disznó/marha vért is szeretettel fogyasztja, de az nem ajánlott kivéve ha konkrétan vérszomjas szörnnyé akarod "idomítani".
Majd elfelejtettem, hogy étkezésének napi 3x 1kg-nak kell lennie, és a vizének pedig pontosan 16°C és 37L-nek kell lennie. a vízcserélése elég 4 hetenként, kivéve ha elfogyott, mert akkor azon nyomban újra kell tölteni, és próbáld meg az itató helyét pl: vájut lefúrni a földbe valameddig, hogy ne bírja kiönteni. Persze fellehet locsolni a helyét, hogy dagonyázni is tudjon, de fontos, hogy a fekvő helye ne legyen vizes, persze amit ő visz oda az megengedett, nyughelye szalma legyen.
És szerintem mindent el is mondtam, de ha bármi kérdésed/problémád van, nyugodtan kérdezd meg, majd válaszolok.
Üdvözlettel: Egy volt Ogre tulajdonos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!