Drogos-süti kérdése:
A "vekni" az milyen ige?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretnék már vekni, de nem tudom, hogy kell. Ezt a tevékenységet egyedül kell végrehajtani vagy csoportosan? És kell valami hozzá?2019. szept. 14. 17:00
2/13 anonim válasza:
Vekni úgy lehet, hogy fogsz egy veket és vekkelsz vele.
Örülök, hogy segíthettem.
:D
3/13 csux2 válasza:
Először zokni kell megtanulni és utána tudsz csak vekni.
4/13 anonim válasza:
Először is kell szerezned hozzá egy vekkert, de hogy hogyan tovább, azt már én sem tudom..
5/13 anonim válasza:
Kellemes, én nyárson szeretem. :) Égyébként hallottam egy olyan dalt, hogy "Egy kis kutya vek-vek-vekk". :)
6/13 anonim válasza:
*Mármint vekni nyááárson, mint például a kenyér. :) Mindjárt elmegyek kenyér:D:D:D
(egyébként figyeltétek, hogy a nyárs az nyáros:) Azon sütik, és nyáron meleg van!!:) KApcs0latos!!!:) )
7/13 anonim válasza:
*Mármint , bocsi mégegy, a szántás-vekés az a kutyától függetlenül!! :) Jó?:)
8/13 anonim válasza:
*tehát (nem énhas) az a kenyérhez kötődik. :) Zsinóron maddzagggal:)
9/13 anonim válasza:
*Amúgy ikes. Vekik a szótő. És Jánosbácsi a toldalék, mert minálunk ő szokta a kenyeret csinálni.
(sory HA Sok voltam. :))
10/13 Wadmalac válasza:
Csak akkor mondom meg, ha te megmondod, hogyan kell masni, hakni, racsni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!