Hol tudnék olyan csodalámpát venni, amiből a Dzsinn jön ki? Lehet kapni ilyet egyáltalán?
Figyelt kérdés
Fontos!!!
Köszi mindenkinek aki segít!
2010. júl. 14. 19:20
11/17 anonim válasza:
kedves kerdezo szerintem nem kellene felhaborodnod mert ha vissza olvasod a kerdesedet akkor ertheto hogy ilyen valaszokat kaptal,nem volt egeszen volagos mit is akarsz,ugy kellett volna irnod hogy hasonlo lampat szerenel mint a dzsin lampa mert kisgyereknek szeretned adni akkor valoszinu nem kaptal volna durva valaszokat.Egyebkent jatek uzletben probald meg hatha van ilyen jatek lampajuk ami hasonlo,vagy meg bolha piacokon talalhatsz esetleg ilyensmit ha szerencsed van.
13/17 anonim válasza:
az előző válaszolónak teljesen igaza van
14/17 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj, de nem hinném, hogy kötelező lenne megmagyaráznom mire is kellene a lámpa. Direkt nem akartam megírni, hogy egy beteg kislánynak lesz, mert miért is tettem volna? Nem sírni akartam, csak választ hogy lehet-e kapni.
Egyébként meg ha valaki egy hülye idiótának tart, hát, szíve joga, nálam viszonzásra talál az érzése.
Bocs amiért hülyén fogalmaztam, de ezen az oldalon nem hinném hogy én vinném a pálmát ezzel, hisz van aki egy szót sem tud normálisan leírni.
2010. júl. 16. 17:43
15/17 A kérdező kommentje:
Ja, és a felháborító az, hogy egy ilyen kérdésre "durva" válaszok érkeznek. Miért nem élitek ki magatokat a szex rovatban? Azon aki mondjuk azt sem tudja hogyan kell a gumit felhúzni 12 évesen?
2010. júl. 16. 17:45
16/17 anonim válasza:
ha talán ezt is beleirtad volna a kérdésbe egyből nem néznek hülyének az emberek
17/17 anonim válasza:
Inkább olyan lámpa kéne amiből votka jön ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!