Hey you! Fél 12. Itt vagy még? :D egyáltalán kik vannak még itt? :D
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 23:39
1/24 anonim válasza:
én itt vagyok, zöld kéz a hasznos válasszomért :D
2/24 anonim válasza:
Én is itt leszek még vagy reggelig.
5/24 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a zöldkezecske :)
Nektek is már szünet van?:D ti is egész nap a gép előtt rohadtatok és nem csináltatok rajta semmit?:D vagy legalábbis semmi hasznosat...
2011. jún. 14. 00:02
7/24 anonim válasza:
pontosan és azt hiszem még pár napig ez lesz a program
8/24 anonim válasza:
Üres az életem. Köszönöm, hogy ráébresztettél. Mást sem csinálok naphosszat, mint bent ülök a gép előtt, zenét hallgatok (PÁL UTCAI FIÚK <3 ), gyik-et nézek, és ezen változtatnom kell. Mikor megy az éjféli vonat? Asszem eléugrom.
9/24 anonim válasza:
jéé 00:05 azt hiszem hasonlítunk
10/24 A kérdező kommentje:
Az én programom is ilyen :D 9ig aludtam, majd megnéztem a reggeli meséket... :D aztán 10kor gép elé ültem, és 10től 17ig olvastam a gyakorikérdéseket... aztán mentem, aludtam pár órát. aztán visszajöttem gyakorikérdésre... :D áhh, nem jó így élni.
2011. jún. 14. 00:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!