Hogyan kell vajas kenyeret főzni?
Mi kell hozzá, mennyi ideig és mekkora lángon kell főzni?
Illetve hány főre elég egy szelet?
Aki szelet vet, vihart arat. Hat hétig kell lassú tűzön üldögélni, hogy megpuhuljon a jeges tengervíztől. Amikor már olyan puha, hogy nyihaha, már kenheted is a kenyeret a vajra. Fonotos, hogy a vaj kőbőlcsőben legyen.
Mit is kérdeztél?
Öhm, hát, mondjuk például, leteszed magad elé a vajaskenyérkédet, és szépen belepaskolod a fejecskédet.
De a vajaskenyér nem fő, fő az egészség; úgyhogy ezt a paskolást nem ajánlom neked; inkább ajánlanám a dörgölést. Hogy dörgöld bele a fejed. :)
#1:
Szerintem nem az LSD-s változatra kiváncsi. 😄
Nos ez egy hosszadalmas művelet lesz, de mivel látom nagyon elszánt vagy így elmondom.
Elsősorban el kell menned egy faluba tehenet keresned. Fontos, hogy ne a nagyvállalatokná, hanem egy falusi őstermelőtől szerezd be.
Miután beszerezted 1 hónapig minden vasárnap egy 3 órás szentmisével istenítsd a tejet.
Ezután kérd meg Merlint vagy Dumbledort, attól függőben, hogy ki ér rá a leghamarabb, hogy varázsoljon a tejből vajat.
Most a kenyérre szépen kend rá a vajat, majd tedd bele a fazékba. Kb. 4 nap múlva megfő. Az adagok attól függően változnak, hogy voltatok e fogolytáborban. Ha igen akkor 1 kenyér 2 személyre. Ha nem akkor csak 1 személyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!