A program nem válaszol?!
...hm...kész...lepingeltem...azért nincs válasz...:-PPP
Yesss és megvan a végleges válasz! Ez még jobb, mint a 42!!!!
Még nem sikerült... én itt vagyok...
Csak épp 999.999.999.999.999.999.999.999.999.999.999.999 kérdésre kellett válaszolnom... És itt azért 'nem válaszol'-tam
Jó kifogás! Magyarázd a Kedves Kérdezőnek! Tessék! Ezek szerint a mai Ú.n. Figyelő programok már meg is választhatják,hogy éppen miért nem válaszolnak, mi? Azért - ugye - mert nem kérdeztünk tőle semmit, vagy azért, mert a többi progival diskurál éppen... pfejjj...micsoda világban élünk! Bezzeg az én koromban, ha egy program egyszer nem válaszolt, akkor kegyetlenül ment rá a taskkill, meg a "jelentem a hibát", meg a "ki a fjelesztőd droid?". Itt meg? Há' hogy? Há' priorizáljunk kérem!
Mindegyis. Látom neked még sem megy a multitask. Úgyis legyőztelek, úgyhogy én most
shutdown -s -f -t 0
ENTER
xD
Csak-csak kellett az a -f a scriptbe, hogy 23:33-at is bezárja :-P Utána meg sem nyikkant reggelig.
Látjátok gyerekek? Így kell rendre szoktatni a progikat. Ha nincs futó op rendszer alattuk nincs beszélgetés, ebből kifolyólag nincs 'not Responding' sem :-P
Nah, WOL! (Keress rá guglin :-P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!