Egy harmadéves szilvának a lekvár szakirányt javasoljátok?
Unokabátyám rétesnek tanult, a séf továbbképezte őt ilyen fahéjjas szilvásrétesre.
Én még nem vagyok harmadéves, én még csak mag vagyok, de már most gondolok a jövőmre.
Lehet még ilyenbe menni, hogy bukta, gombóc (inen még tovább lehet meni simán barackos gombócnak, vagy szilvásnak, vagy lekvárosnak), linzerkoszorú, pálinka; és van már a dzsedi szint is, amikor csak simán csak elteszik hűtedődni.
---
Páleszt szeretnék tanítani a mesterfOKOSoknak.*/ Mesterfokozaton szeretném oktatni a páleszosokat. Csak ott még nem tudom, hány fok a megengedett.
Koleszba/páleszba az elátás mien? Kicsit keverem a fogalmakat a rózsamintás vödrömben, hogy finom legyen.
A páleszba bekerülni hány ponttól lehet?
Egy harmadéves szilvának az eper/szilvalekvár szakirányt javasoljátok - e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!