Szeretnék boldogabb ember lenni. Segítene, ha néha bekenném magam nevetgéllel? Próbáltam rákeresni, de sehol sem találo, hol vehetnék ilyen készítményt.
Próbálkozz szurokkal. Annak nem olyan vidám az elnevezése, de sokkal hatásosabb.
Majd írd meg az eredményt! :D
Szerintem biztosabb, ha reszelsz bele egy kis jakuzzit.
Eddig akárhány nőt láttam ugyanis a jakuzziban, mindnek fülig ért a szája.
Kedves kérdező!
- azért nem találtál sehol nevet-gélt a piacon, mert nem kapható kereskedelmi forgalomban!
- alig néhány ember ismeri már csak, a népi gyógyászat eme csodálatos matériáját, és elkészítésének furfangját! (Itt jegyezném meg, hogy én ismerem az egyik vajákos mestert, szóval homeopátisan tudok hozni ha kell...
-Csak mondom ilyent nem kapni máshol)
- a világ hét kontinense közül, csak minálunk nő, és itt is csak a dobogókői földszívcsakra környezetében, az igen ritka és különleges szakállas tré-fa,
Amelynek termése a gél alapanyaga.
Az ősszel lehullott termést előszeretettel fogyasztják az országunkon átvonuló kacagányok is, a téli költözésük során.
- az egyszerű nép megfigyelte, hogy ezek a bohókás madarak milyen jókedvűen indulnak neki a hosszú útnak, miután belaktak a tré-fa terméséből, a csu-dióból, és a szintén csak itt termő indula-mandulából!
- a tré-fa egyetlen természetes kártevője az igen mutatós külsejű, kackac-kukac, védekezni ellene permetezéssel tudunk, amit tavasz elején, a pilisben megbújó szomori-tó vizéből készített főzettel érdemes elvégezni!
- sok kisérletezés eredményeként pedig létrejött a homeopátiás hipóalgérián csodaszer, a nevet-gél, és ha most rendelsz online, akkor ajándékba küldök neked egy teljes havi adag lesz☆rom tablettát!
- És ez még nem minden!!!
Amennyiben a családi kiszerelést rendeled meg, az elsők között próbálhatod ki a népi gyógyászat, és a modern tudomány által közösen megalkotott nevet-gél 2000-et melynek továbbfejlesztett formulája hozzáadott tréfarépa kivonatot, valamint zónabohóc eszenciát tartalmaz, és a csillámf☆szláma nyála teszi teljesen egyedülállóvá és különlegessé!
Fontold meg egyedülálló ajánlatomat, emeld fel a telefont, és tárcsázz!
Amennyiben ez a művelet sikerül, ajánlom cseréld le a telefonodat, mert qrva régi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!