Ha véletlen megeszem egy szúnyogot, aki előtte valaki vérét szívta, és tele van vérrel, akkor az vérfertőzés?
Figyelt kérdés
Ugye ha véletlen megeszünk egy szúnyogot nem tudjuk előtte kinek a vérét szívta, szóval fennállhat a vérfertőzés veszélye????2019. júl. 30. 23:23
1/12 anonim válasza:
Tudod mi az a vérfertőzés??? 😂 Hát nagyon nem ez 😂😂
2/12 anonim válasza:
Ez egy teljesen értelmetlen kérdés. Vérfertőzés azt jelenti hogyha valaki egy családtagjával közösül és úgy születik gyerek. Kettő, az érbe kell kerülni a vérnek hogy bármi bajod is legyen. És akkor sem biztos mert csak akkor van baj ha a vércsoportok nem stimmelnek.
3/12 A kérdező kommentje:
huu értem, de mi van ha a tesóm vérét szívta és én azt eszem meg?? az sem az?
2019. júl. 30. 23:39
4/12 anonim válasza:
Neee kérlek neeeee
ezzel fizikai fájdalmat okozol 🤣😂
5/12 anonim válasza:
Megiszol 1 l-t a testvéred véréből sem lesz bajod Xdd most mondtam hogy a véredbe kell kerülnie. Ha lenyeled egyszerűen csak megemészted mint a zsíros kenyeret.
6/12 A kérdező kommentje:
oké értem hülyének néztek... pedig az egyik rokonom orvos és nagyon komoly orvos és ő is azt mondta hogy ez így van szóval mostmár tudom. köszönöm a sok “segítséget”
2019. júl. 30. 23:49
7/12 anonim válasza:
Na ugye, ha megdugod a szúnyogot, akkor más a szitu, így elégedj meg, ha ilyen perverziód van, hogy csak csókolóztok, vagy a petting ugye, az kevésbé veszélyes.
Mivel csak a nőstény szúnyog szív vért, nyalogathatod imitt, amott, csak ne verd be neki a brokit, mert akkor a fene sem tudja, mi a helyzet azzal a vérfertőzéssel.
A legyekre nem vagy rákattanva?
Vagy tudom javasolni a birkákat, a bársonyos, selymes bundája, meg az az édes tekintete állati szexi...
8/12 anonim válasza:
Rólad szól a nóta ! "Észre sem veszem hogy teszem az eszem " :D
9/12 anonim válasza:
Az rokonod adja vissza a diplomáját, és ne praktizáljon!
10/12 anonim válasza:
Aki válaszol senki nem veszi észre, hogy ez valószínűleg poén kérdés? És nem kéne komolyan venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!