Ti kinek adnátok igazat?
Már majdnem egy esztendő múlt el azóta. Elmondom, mi volt egy év alatt.
Őszre elástam az udvaron, mikor azonban jött a hideg, féltem, hogy megfagy, ezért kiástam, és elpostáztam londonba egy ultrabiztos széfbe. Ott azonban túl drága pénzekbe került tartani(mert fegyveres őrök vigyáztak rá), így hát februárban hazahozattam, és belevarrtam egy labdába. A nővérem azonban figyelt engem, mikor ezt tettem, ezért széttépte a labdát, és a kezeibe került a csokigolyó. Én ráugrottam, és birkózni kezdtünk. Megvertem, a csokigolyót pedig egy indonéz faluba juttattam, ahol biztonságban lehet. A nővérem barátja látott a postánál, és szólt is a nővéremnek, aki erre azonnal Indonéziába indult. Én telefonáltam, hogy küldjék haza a csokigolyót, meg is tették. Mikor kitört a járvány, karanténba tettem a kamrába, amikor azonban csillapodni kezdett a vírus, a nővérem véget vetett a karanténnak, és meg akarta szerezni a csokigolyót. Most minden nap harcok mennek a csokigolyóért. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!