Miért pontozzák le itt egymást az emberek?
Már nem először látom egy kérdésnél hogy valaki leírja a véleményét és egy csomóan lepontozzák
Nem arról van szó hogy bunkó valaki és úgy pontozza le a másik
Hanem szimplán csak a véleményét írja le
És lepontozza az aki gondolom nem ért vele egyet
De miért kell lepontozni azért valakit mert más a véleménye mint a miénk?
Szerintem ez szánalmas, én sosem pontoztam le senkit se
Mondjuk azt se nagyon értem, amikor valaki visszajár egy adott kérdéshez és látja, hogy lepontoztak és egy újabb válaszban megkérdezi, hogy miért kellett lepontozni?!
1-2 hónapja lehetett itt egy kérdés, hogy patológus vagy ügyvéd lennél inkább. Kb mindenki majdnem a nullára volt pontozva. Az is, aki patológust írt és az is, aki ügyvédet. :D
Miért?
Mert a GYIK szabályzata szerint;
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
Bár a kérdés a kezeknél, hogy "hasznos számodra ez a válasz?"
1. nekem egyik válasz se lesz hasznos, ha a kérdésre tudom a választ és ezért nyitottam meg a kérdést, hogy segítsem a kérdezőt
2. Az, hogy Gipsz Jakab felhasználónak a piros a kedvenc színe és asdfjklé1234 felhasználó 1,90 m magas és 79 kg sem hasznos nekem, ha nem én vagyok a kérdező
3. mivel a szabályzat már azt írja, hogy a véleményedet fejezd ki a kezek nyomkodásával, mindenki eszerint használja
Ettől függetlenül én nem nyomok rá a piros kézre, mert valaki azt írja, hogy a Kincső név a kedvence én meg ki nem állhatom a Kincső nevet, de rányomok a piros kézre, ha azt írja, hogy a Rómeó és Júliát Napóleon írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!