Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért kötnek itt egyesek bele...

Miért kötnek itt egyesek bele abba, ha háromnál többször emelek ki egy kérdést, vagy kiemelek egy olyat, amit már több éve tettem fel?

Figyelt kérdés

Rendre szoktak jönni a "Már kaptál válaszokat, mi a fenének ennyiszer kiemelni?", meg az "X éve feltett kérdést minek emelsz ki megint?"-beszólások. Miért ne emelhetném? Kaphatok én akár 50 választ is, nem vagyok köteles akárcsak egyet is hasznosnak tekinteni, lehet még mindig arra várok. Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy a kérdésem egy olyan összetett témát érint, ami még évek múltán is ugyanúgy aktuális, és kimeríthetetlen mennyiségben jöhetnek érdekes válaszok. Pláne, ha elmélkedő kérddés.

Régebben ugye csak kétszer lehetett kiemelni, de ezen változtattak, mostmár végtelen, nyilván okkal tették.

És tényleg nem értem, egyeseknek ez miért ilyen nagy probléma.

2019. jún. 19. 07:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

M̲ú̲l̲t̲:

Kiemelheted, ki is emelted.

Bele is köthetnek, bele is kötöttek.

J̲ö̲v̲ő̲:

Kiemelheted, ki is fogod emelni.

Bele is köthetnek, bele is fognak kötni.

K̲é̲r̲d̲é̲s̲e̲k̲,̲ ̲f̲e̲l̲e̲l̲e̲t̲e̲k̲:

Panaszkodhatsz itt kérdést mímelve? Igen.

Elfogadod az ellenérveket? Nem.

Változni fog bármi is? Nem.

Akkor mi okból, milyen céllal kérdezted? Te, tudod?

2019. jún. 19. 11:19
 12/21 anonim ***** válasza:
87%

Azért gondolj arra, hogy a kiemelésed kilök a helyéről egy másikat.

Ha ezt sokan megteszik, akkor csak pár percig lesz kiemelve a kérdésed.

Légy szíves, MÉRTÉKKEL használd ezt a funkciót.

2019. jún. 19. 15:43
 13/21 A kérdező kommentje:

12: Ha egy kérdést egy témakörből kiemelek, egy hétnek kell eltelnie, míg újra kiemelhetem. Az meg nem az én problémám, hogy hányan csinálják ezt még rajtam kívül.

És azt még meg kell jegyeznem, hogy van olyan kérdésem, amit évvekkel ezelőtt tettem föl, akkor csak 2 db trollkodó válasz érkezett rá. Amikor nemrég kiemeltem, jött a beszólás, hogy minek emelek ki egy 6 évvel ezelőtti kérdést. Holott ezesetben teljesen jogszerűen emeltem ki.

2019. jún. 19. 15:57
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, a 12 szerintem úgy értette, hogy Te kiemelsz egy kérdést, amire jött 50 válasz, egy másik felhazsnáló kiemel egyet, amire 234 válasz jött, aztán ott egy harmadik aki 48 véálaszt kapott akkor szépen hárommal lejjebb ugrott annak a kérdése aki azért emelte ki, mert kerek 0 választ kapott vagy, mert a kérdésére nem válaszoltak csak veszekedett alatta két felhasználó vagy beökörködtek neki valamit.
2019. jún. 19. 16:15
 15/21 A kérdező kommentje:
14: Igen, ezt értem. De nekem mi közöm van a másik kettőhöz?
2019. jún. 19. 16:42
 16/21 anonim ***** válasza:
15%
KÉRDEZŐNEK IGAZA VAN!!
2019. jún. 19. 16:55
 17/21 anonim ***** válasza:
16%

jaj istenem, ennyire túlbonyolítani ezt a dolgot.

az ide író emberek kb. 95%-a csak kötekedni és okoskodni jár fel, hogy levezesse a frusztrációját, ez az oka.

van 5%, aki ténylegesen is ért a témákhoz, a maradék nem ért semmihez és/vagy teljesen buggyant.

az utóbbi időben szidták privát levélben szidták már az anyámat, mert olyan környékről írtam rosszat, ahol ő lakott, írták azt, hogy 'tej' privátban, egy informatikus meg megfenyegetett, csak mert azt írtam, hogy sok a bunkó informatikus.

az itteniek többsége olyan zakkant pro.li, akik gyanítom, hogy ki sem nagyon mozdulnak a házból és minimum egy pszichológus segítségére szorulnak, ergo totál felesleges azon agyalni, hogy miért kötözködnek

2019. jún. 19. 19:52
 18/21 anonim ***** válasza:
15%
Amíg rendesen lepontozol minden választ, nem lesz baj, addig igazi gyakorikerdesek felhasználóként viselkedsz, nem szólnak meg semmiért.
2019. jún. 19. 20:59
 19/21 anonim ***** válasza:
17%
Magyarok, mit is mondjak többet :)))
2019. jún. 19. 21:55
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Azt, hogy "tej" én írtam Neked. :) márc. 27-én :-)

Egy hozzászólásomra reagáltál; arról írtam, hogy, ha az emberek nem találkoznak már minden nap, az sokszor teszi építi le a barátságot és ez természetes.

Erre írtál nekem és arra reagáltam privátban, hogy tej.

De jó, hogy erre így emlékszel. :)Nem ironikusan mondom; tényleg jó érzés volt olvasni a kommented ezen részét! <3

2019. jún. 19. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!