Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért baj, ha azután is...

Miért baj, ha azután is kiemelek egy kérdést, hogy kaptam rá több választ is?

Figyelt kérdés
Mostanában többször is megesett, hogy a sokadik kiemelés után nekem támadtak, hogy "Minek ennyiszer kiemelni? már kaptál választ.", meg ennél trágárabban is. Kérdem, én miért gond ez? Akinek nem tetszik, annak nem kell benéznie, és ki is veheti a kérdést a megválaszoltak közül. És szabály sem tiltja. Ha egy olyan kérdést teszek fel, amire nem szimpla igen-nem a válasz, hanem kifejtősebb, esetleg tapasztalatok leírását várom, miért ne emelhetném ki?
2016. jún. 10. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmi baj szerintem, emeld nyugodtan. Én szeretem a kiemelt kérdéseket.

A kedvencem például az mikor az egyik mukinak nem akarták aktiválni a SIM kártyáját a vodafonnál, aztan kiemelte a panaszát többször is itt a gyakorin, amig igazat adtunk neki

2016. jún. 12. 22:42
 2/2 anonim ***** válasza:
2016. jún. 26. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!