Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mitől függ, hogy egy kérdést...

Mitől függ, hogy egy kérdést vagy választ törölnek-e?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elméletben a szabályzattól, a gyakorlatban viszont semmi köze nincs hozzá. Néha random kérdéseket törölnek minden ok nélkül, miközben más, elvileg egyértelműen tiltott kérdéseket meghagynak.
2016. márc. 18. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha elég sokan feljelentik, akkor az értelmes kérdést is törlik.
2016. márc. 18. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak azt tudják törölni, amit a felhasználók jelentenek. Ha senkit nem érdekel az egyértelműen tiltott kérdés és jelenteni sem fogják, akkor törlésre sem kerülhet. A moderátorok nem nézik sem valós időben, sem hobbiból az összes új feltett kérdést, és a rájuk érkező összes választ.
2016. márc. 18. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:
47%

Itt? Hahh.... :(

Én sokáig adtam itt INGYEN ugye,a szakmámba vágó,100%-ig hiteles,törvényes válaszokat. Aztán folyamatosan 0% meg törlés,tiltás,...ezért xarok már az egészre!

Ha érzem egy kérdésre,hogy komoly,akkor írok privit és segítek,de sok esetben ott is anyáznak,mert nem fogadják el,hogy amit leírok az igaz és az a jogszabály.

2016. márc. 18. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!