Van olyan aki 100%-ban hasznos válaszokat ad?
A gyakorikérdéseken van olyan felhasználó aki mellé 100%-van kiírva, vagy ha van is akkor a hitelesség kedvéért ez nem jelenik meg?
Mondjuk ez nem annyira reális, mert bárki bármit lepontozhat ha éppen rossz napja van. :(
Am. köszi a véleményeket, válaszokat! :)
Nincs olyan, hogy nem jelenik meg. Vannak ilyen tagok, főleg olyanok akik adtak egy jó objektív választ, aztán nem használták tovább az oldalt hogy csökkenjen az értékelésük, és megúszták a trollokat meg a szándékosan lepontozókat is.
Ha az az eset érdekel, hogy lehet-e bárki folyamatosan 100%-os értékelésű és rendszeresen választ adó: nem, mert ha még jó válaszokat ad (objektív kérdésre objektív választ amibe nem lehet belekötni), forrással meg minden egyéb érvvel alátámasztva, az a felhasználó sem lehet sokáig 100%-on álló. Mert egyszerűen ilyenek az emberek, hogy el sem olvassák a választ, de ha jobb mint amit ők kaptak, akkor neki se legyen már jó. Ez olyan tipikus magyar hozzáállás, mint a "dögöljön meg a szomszéd tehene is", "ha nekem nem jó, másnak se legyen", "ha az én jó válaszomat lepontozták akkor én is mindenkiét le fogom", "szar a kedvem, úgyhogy másét is elrontom", amik mélyen be vannak idegződve az emberekbe. Plusz egy anonim oldalon vagy, a tetteidnek "nincs" következménye.
Nem hiszem, hogy lenne, sokan nem a válasz hasznosságát értékelik, hanem, hogy tetszik-e nekik az adott válasz.
OFF: akkor én a több oldalnyi ezotériás válaszaim ellenére baromi jó vagyok a magam 74%-ával? :D
Eddig egyszer láttam valakinél még a régi felületen, hogy "A felhasználó 100%-ban hasznos válaszokat ad".
Egyszeri pillanat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!