Láttál már ilyet? : " A válaszíró 0%-ban hasznos válaszokat ad.
Én valahogyan anno minusz1 % -ról indultam:D Komolyan!! Csak néztem, hogy ez hogy lehet
XD
Igen, évekkel ezelőtt, egyszer láttam. El is mentettem képfájlba, hasonló kérdésnél be is linkeltem. Sajnos, a képfájlt – több más ritkaság képével együtt – sikeresen eltüntettem. A válasz sorszámát – aminél linkeltem – egy darabig őriztem, aztán elvetettem, mert a képfájl linkje csak 30 napig volt elérhető.
Sajnos, a Google keresésére nemigen lehet bízni, igen hézagos a találata. Úgyhogy, lehet, hogy most is van ilyen, csak nem tudom, hogyan lehet kikeresni. Lehet, más sem tudja, és rejtve marad. De, lehet, hogy most nincs is ilyen.
Olyan ugyan nem jelenik meg, hogy „A válaszíró -1%-ban hasznos válaszokat ad.”, de a toplistában (sajátban), friss regisztrációnál az olvasható, hogy „Mások értékelése alapján -1%-ban hasznos válaszokat adsz, 50%-ban hasznosan értékelsz válaszokat.” A kezdő, 0%-ról nem indulhat, hiszen az tevékenységgel elérhető érték. A kezdő értéket, úgy lehet megkülönböztetni, ha a 0%-100% tartományon kívüli érték. A GYK a -1%-ot választotta erre. Sőt! Ha valaki 30 napig nem szerez pontot (nem ír ki kérdést; nem értékel választ; nem válaszol, vagy csak nem értékelik válaszát), akkor is azt láthatja a toplistájában, hogy „Mások értékelése alapján -1%-ban hasznos válaszokat adsz…”. Nekem, a kb. nyolc év alatt kétszer is előfordult. Persze, mikor választ írtam, annál a szünet előtti érték jelent meg. (A kezdő értékelési %-ot azért 50%-ra állítják, mert a válasz értékének kiszámításánál súlyozott átlagot számolnak, a súlytényezők az értékelők válaszértékelési százalékai. Így, a kezdő értékelése olyan szempontból arányos, hogy nem húzza el az átlagot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!