Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Van valami lehetőség, hogy...

Van valami lehetőség, hogy homoszexualitás kategóriájába tartozó kérdéseket ne lássam, ha a szexualitás kategóriára kattintok?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok meg érte, tudom, hogy túl konzervatív vagyok, de engem még úgy neveltek, hogy az nem normális dolog, és nem tudok ettől elvonatkoztatni. Nem tehetek róla, de én ezt a mai divatot erkölcstelennek tartom. Tudom, ma már ez lassan bűncselekmény lesz, és el kellene fogadnom őket, de képtelen vagyok rá. Mint ahogy nem tudom elfogadni a nemi erőszakot, és a húszéves csajokat hajkurászó ötvenéves pasik vágyait, vagy a feleségüket csadorba bújtató arabokat sem. És mivel nem akarom megbántani őket, de a többi kérdésre azért szívesen válaszolnék, ezért jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni valahogy, hogy ne lássak bizonyos olyan témaköröket, amelyek bennem ellenérzéseket váltanak ki.
2019. máj. 21. 13:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az itteni melegek megnyilvánulásai és stílusa teljes mértékben alátámasztották, hogy jogosan vannak negatív előítéleteim.
2019. máj. 22. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Az előítélet sosem jogos.
2019. máj. 22. 16:31
 13/16 anonim válasza:
76%

Orrba-szájba szidod őket és te vagy megsértődve. Kinek képzeled magad úgy mégis?

Üdv: egy hetero.

2019. máj. 22. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, én meleg vagyok. emiatt nyilván engem is sért pl az, hogy a nemi erőszaktevőkhöz hasonlítasz vagy még jobban azok amiket a későbbi válaszok némelyikében vágnak a fejünkhöz. Legfőképpen azért mert teljesen alaptalan vádak, de ez most mellékes.

A GY.K. rendszere nem támogatja a kérdések ilyen módú szűrését. Ez csak külső eszközzel oldható meg.

De nem ez a lényeges. A lényeg az, hogy valóban megoldás egy kérdésre, ha elrejted a problémát? És ez nem csak a homoszexualitással kapcsolatban kérdés. Nem volna egyszerűbb megérteni valamit mint elbújni előle?

2019. máj. 23. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:
24%
Én meg úgy tudom, hogy aki ennyire homofób, az latens homoszexuális, csak nem fogadja el magát sem. Ennyi.
2019. máj. 27. 16:48
 16/16 reitachan válasza:
90%

Az utolsóval egyet értek!

Illetve ahelyett, hogy csak hajtogatnád a magadét igazán kinyithadnád a füled,hogy jobban megismerd azokat,akiket alaptalanul leszólsz.

Egyébként heteró vagyok, de képzeld a szüleim vér reformátusok, emellett keresztény suliba járok,tehát nagyjából mindenhol ezt hallom, éa mindig csak annyit mondhatok, hogy járjatok nyitott szemmel a világban.

2019. máj. 28. 23:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!