Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Van valami lehetőség, hogy...

Van valami lehetőség, hogy homoszexualitás kategóriájába tartozó kérdéseket ne lássam, ha a szexualitás kategóriára kattintok?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok meg érte, tudom, hogy túl konzervatív vagyok, de engem még úgy neveltek, hogy az nem normális dolog, és nem tudok ettől elvonatkoztatni. Nem tehetek róla, de én ezt a mai divatot erkölcstelennek tartom. Tudom, ma már ez lassan bűncselekmény lesz, és el kellene fogadnom őket, de képtelen vagyok rá. Mint ahogy nem tudom elfogadni a nemi erőszakot, és a húszéves csajokat hajkurászó ötvenéves pasik vágyait, vagy a feleségüket csadorba bújtató arabokat sem. És mivel nem akarom megbántani őket, de a többi kérdésre azért szívesen válaszolnék, ezért jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni valahogy, hogy ne lássak bizonyos olyan témaköröket, amelyek bennem ellenérzéseket váltanak ki.
2019. máj. 21. 13:30
1 2
 1/16 anonim válasza:
94%

1. Ez nem mai divat, csak ma nyiltabban beszélnek róla mint anno.

2. Amikor rányomsz a "szexualitás" kategoriára, akkor kattints még1X, a "heteroszexualitás" alkategoriára, és aproblémád máris megoldódik.

(bár a 20 éves csajokat kergető 50-esek pedig ott tünhetnek fel, akiktől szintén írtozol, szóval lehet hogy így sem lesz az igazi) :)

2019. máj. 21. 13:47
 2/16 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon különleges vagy! Van egyáltalán valami, amit elfogadsz?
2019. máj. 21. 13:55
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Megértelek, én meg a férfiak által kiirt kérdésekkel vagyok így. Sajna nem tudsz mit tenni ha olvasni akarod a kategóriát.
2019. máj. 21. 14:21
 4/16 anonim ***** válasza:
79%

1. Ez nem divat. Melegek mindig is voltak, vannak és lesznek, csak régen titkolták és szenvedtek.

2. A homoszexualitást ne emlegesd egy lapon a nemi erőszakkal meg a többivel sem amit felsoroltál.

3. Akkor inkább ne nézegesd ezt az oldalt, más meg a homofób kérdéseket nem akarja látni, mégis még a homoszexuális és a leszbikus kategória is tele van vele.

2019. máj. 21. 15:01
 5/16 anonim válasza:
#3-as, mint az első válaszból kiderül, van mi tenni, csak egy kicsit kell gondolkozni hozzá!
2019. máj. 21. 15:16
 6/16 A kérdező kommentje:
#4: Teljesen igazad van. Sajnos manapság ez már együtt jár a fölényességgel, az arroganciával, a lekezelő viselkedéssel és a normális emberek lenézésével is. És pont ez az, ami miatt egyre nagyobb az ellenérzés, de ők ezt nem veszik észre.
2019. máj. 21. 15:54
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

Te tetted magadat egy mondatban a normálissal, a nem heterokat meg ezek szerint nem normálisnak tartod és az a hibás akinek ez rosszul esik? Értelek.

A legjobb barátom meleg, ilyennek született, nem tud megváltozni, nem tud mit csinálni, ez van. A szülei ha tudnák kitagadnák, biztos baromi jó érzés lehet, gratulálok.

Mielőtt másokat osztasz nézz magadba. Iszonyú lekezelően beszélsz róluk, magadat meg dicsőíted. Jó hogy ne kérjenek személyesen tőled elnézést hogy ilyennek születtek és van nekik egy kategória ahol kérdéseket rakhatnak fel. Neked kéne itt észrevenni a dolgokat, itt egyedül te vagy az arrogáns és fölényes.

2019. máj. 21. 16:35
 8/16 anonim ***** válasza:
54%

Esetleg megpróbálhatod, hogy a moderátoroknak írsz egy levelet, hogy a hetero kategóriát szeretnéd látni csak és Téged nagyon irritál, ellentmond a nézeteidnek. Hátha van megoldás, hogy ki lehessen szedni ezeket az alkatgóriákat Neked.

Engem a homoszexualitá s nem irritál; ami igen, az a magány kategória; herótom van a sok "Öngyilkos leszek, de amúgy nincs semmi bajom", tapasztalnák meg milyen pl féllábúként, árvaként, halálos betegként, bántalmazotként, stb élni és nem nyafiznának - de ez van, rákattintok a munka alkategóriára és nem látom őket. Persze néha nem tudom megálni, hogy ne írjak oda valamit, de nekem, amit az első írt módszer oidáig sokszor bevált. :)

2019. máj. 21. 16:38
 9/16 anonim ***** válasza:

igen van, nem is annyira bonyolult, opciók:

- egy külön böngésző kell hozzá ami azokat kiszűri

- egy sima script ami böngészőben lefuttatva elvégzi amit az első

- a gyk alapból támogatná ezt

2019. máj. 22. 12:16
 10/16 anonim ***** válasza:
71%

Olyan k.. rva ostoba vagy, kérdező a szexualitásodtól függetlenül. :D

Itt pampogsz arról hogy milyen beteg degeneráltak a melegek aztán van pofád beírni hogy a melegek lekezelőek. Agyrém...

Az meg külön lezsibbasztott értelmileg amikor megpróbáltad bemesélni hogy a melegeket a stílusuk miatt nem szeretik.

Csak egyszer látnék egy olyan homofobot, aki nem olyan sötét mint az éjszaka, de úgy tűnik hogy az "intelligens homofób" egy oximoron.

(és nem, nem vagyok meleg, még mielőtt elkezdenél vinnyogni, hogy már megint volt pofája tiszteletlenkedni egy normális heteroval egy mocskos, deviáns, aberrált kis b...zinak.)

2019. máj. 22. 12:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!