Mi volt ezen a fórumon az első kérdésed?
Figyelt kérdés
2019. máj. 4. 04:57
1/8 anonim válasza:
Valami a telefonommal kapcsolatos dolog
2/8 anonim válasza:
Sok éve, mikor megzúztam a kocsimat egy butaság miatt, és sorstársakra volt szükségem hogy kibeszéljem, mert nehezen dolgoztam fel a hülyeségemet. Tehát valami olyasmi volt a kérdés lényege, hogy más is volt-e már így. Utána eléggé bele merültem az oldalba, és töröltem magam, mert függő lettem, de aztán hiányzott és újra vissza tértem új regisztrációval. Most igyekszem okosabban tölteni itt az időmet.
3/8 anonim válasza:
Nem emlékszem már rá... Valami okosság lehetett a humor kategóriában. 16 voltam akkor, most 24 :)
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Azt hiszem ez; https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
És emlékszem, hogy retegtem, mert még vol bennem hatása az anorexiának és halálosan megijedtem, hogy el fogok hízni.
Mennyire vicces most gyógyultan visszaolvasgatni :)
Az első kérdéseim amúgy az anorexiám miatt kerültek kiírásra és az egyik felhazsnáló nagyon sokat segített, hogy el tudjam fogadni a kommentárokat, hoyg "felszedtél némi kilót, nem?" :)
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__9785444-a-ho..
Később kiírtam újra, akkor a témához nem értő okoskodókat kaptam a nyakamba, amiket már hajlandók voltak törölni.
De valós választ a mai napig nem kaptam.
Ha esetleg itt lenne egy tapasztaltabb pitbullos örömmel meghallgatnám :D
8/8 anonim válasza:
Egy fizika versenyre jelentkeztem és ott kapott kérdést tettem fel itt. Nem találom, de régen volt már. Azóta, az oldal miatt megváltozott az életem, lett kettő jó levelező társam. :) egyiknek végig közvetítettem autó vásárlásom is, segített dönteni. Köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!