Miért szól már lassan minden kategória a kérdező lehurrogásáról?
"Engem pl már a számtech rovatban is hurrogtak le, technikai kérdésben"
info témában más oldalakon is ez megy.
az informatikusok általában nem a magas EQ-ról és kiváló szociális képességeikről híresek.
Üdvözöllek európában
Ahol minden második emberre jut hét vér-pistike.
Szeretet, tisztelet, Segítőszándék.
Megváltoztatni nem tudod az embereket, koncentrálj az ilyen típusú emberekre. A többit hagyd figyelmen kívül.
„Üdvözöllek európában
Ahol minden második emberre jut hét vér-pistike.”
És Európán belül Magyarországon, ahol még a 4 elemivel rendelkező Gazsi is arrogánsan kioktat bámilyen témában.
És a magyar oldalak közül a GYK-n, ami azért erősen ZS kategória. A chat. huról régebben elég sok emberrel találkoztam, itt még csak skype-címemet sem adtam meg senkinek (jó, tudom, ez nem ismerkedős oldal), illetve a privát üzeneteim 90%-a:
- kanos férfiak, akik miután megtudták, hogy nem vagyok nő, eltűnnek
- magukat viccesnek gondoló szefósok: akik beírnak pár szavas értelmetlen baromságot
- a felmenőimet szidók, csak mert sztem x környék veszélyes, és mivel ő pont ott lakik, neki ez olyan, mintha kigáncsoltam volna a nagy
ez az oldal arra jó, h ha ülsz bent az irodában, és lusta vagy/nincs időd végigmenni egy csomó oldalt, akkor feltegyél egy kérdést, hogy a 20-ből kapj egy értelmes választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!