Nem lenne jobb a "válasz jelentése a moderátoroknak" a másik oldalon?
Figyelt kérdés
Mert a nem hasznos mellet van egyből, így kismillióan félre fognak nyomni, ami így a modereátorok munkáját megnehezíti.
Csak egy tipp, törölhetitek is a kérdést.
Itt a link, amire gondolok:
2010. júl. 1. 21:49
1/32 A kérdező kommentje:
Gondolom a stopptábla a hülye válaszokat jelenti :D
2010. júl. 1. 21:51
2/32 anonim válasza:
Szerintem nem is fogják használni, már megszoktuk a le-fel pontozást.
Amúgy ha valaki jelentve lesz, azt törlik az oldalról, vagy mit takar ez a funkció ?
3/32 anonim válasza:
sztem ha valaki egy kicsit is odafigyel nem nyom mellé
amúgy nem a hülye,haszntalan, hanem pl. a provokatív,trágár válaszoknál jó a "stoptábla"..:d
4/32 anonim válasza:
:D Valóban előfordulhat, hogy egyesek félrenyomnak. De így jártak. =) Mellesleg örüljünk hogy van ilyen funkció is!
5/32 anonim válasza:
*haszontalan
amúgy végülis támogatom az ötletet,nem hülyeség...:s
6/32 A kérdező kommentje:
Sokan fel le pontoznak, de a nagyszámok törvénye alapján sokan félrenyomhatnak :D
2010. júl. 1. 21:55
7/32 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy ÉN, meg TE odafigyelünk, de nézz körül mennyi gyökér van az oldalon. Még ha a felhasználók 20%-a hülye az is sok :D (sztem annál több)
2010. júl. 1. 21:56
8/32 anonim válasza:
Pont arra gondoltam én is, hogy a másik oldalra kéne tenni. Egyébként ezt az új jelenséget én javasoltam, mert jónéhányszor előfordult már, hogy olyan alapszabálysértő válaszok miatt, amiket már nem vett be a gyomrom, e-mailt kellett írnom az üzemeltetőknek, (törölték is a válaszokat, hogy a válaszolókkal mit csináltak, azt nem tudom) de ez így sokkal egyszerűbb és gyorsabb.
9/32 A kérdező kommentje:
Amúgy meg úgyis ők ( a moderátorok) fogják látni, hogy mennyi fals "riasztás" jön :D Amúgy sztem se marad ez a funkció :D Ha meg mégis átvarázsolják a túloldalra büszke leszek magamra :D :_(
2010. júl. 1. 22:03
10/32 anonim válasza:
De nem értem, a túloldalon nincs meg az esélye, hogy mellényomják? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!