Milyen újításnak örülnétek az oldalt illetően?
Tisztelt Kérdező!
Ha te a rendszer-adminisztrátor vagy, akkor miért nem jelzed valahogyan? Szerintem nem lenne baj, hiszen akkor nekem, de talán másoknak is megnyugtató lenne, hogy ami véleményt írunk, az nem csupán PUSZTÁBA KIÁLTOTT SZÓ!
Egyetértek a legtöbb hozzászóló véleményével, de kiemelném:
"...csak az pontozhatná egy adott kérdésre érkezett válaszokat, aki maga is válaszolt rá."
Amit még nagyon hasznosnak tartanék:
A "Válasz elküldése" gomb benyomása után (de az értékelés gombra is igaz) legyen még legalább 1/2 percnyi szabadsága a válaszadónak, hogy visszavonja a válaszát, vagy újra SZERKESZTHESSE, mint a FB-n. Mert magam is sokszor csak akkor veszem észre: egy-egy kevésbé érthető megfogalmazást, vagy eléggé magyartalan kifejezést, vagy helyesírási hibát, (betűk) félreütését, amikor már elment az üzenet. De, akkor az már be lett betonozva.
Egyszóval, kissé rugalmasabb, felhasználó barát(abb) szerkeszthetőségnek örülnék.
AZ ERŐ legyen Véled (is)!
Pl. - a válasz boldoggá tesz...
- a válasz elszomorít...
- egyet értek...
- nem értek egyet...
... de nem tudom megítélni hogy helyes vagy helytelen az állítás.
Valahoy így?
Nem tudom, szerintem nem rossz ötlet, csak akkor megint átmegy véleménynyilvánítós oldalba az egész, ami nem baj, csak az eredeti célja nem ez lenne. Ami engem (és a többségében ide járó embereket) nem gátol meg abban hogy véleményt nyilvánítsunk. Mint mondjuk egy ilyen kérdésnél mint amilyen ez is, mi mást lehetne tenni?
Már így is nagyrészt olyan, amilyen.
A válasz mellett lenne vélemény opció,így értettem(gondolom te is erre reagáltál, nem értettél félre, vagy ilyesmi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!