Szerintetek nem kéne egy 'szerkesztés' funkció a kommentekhez?
Figyelt kérdés
Gondolom már mindenkivel sokszor fordult elő, hogy volt egy-két szó amit rosszul írt le és ezért kellett egy új komit írnia, hogy kijavítsa.
Szerintem egy ilyen funkció nagyon hiányzik :/
Írjatok minél többen ha egyetértetek!
2010. júl. 1. 09:47
11/18 anonim válasza:
Az én bakijaimat már többször javította ki moderátor. Kitörölték a javítókommentet és kijavították a szót, vagy mondatot.
12/18 anonim válasza:
Csak abban az esetben, ha van egy időlimit (mondjuk 5 perc). Különben kitörne az anarchia, gondolok itt a politikai vagy a babás kérdésekre...
13/18 anonim válasza:
Hát az nem jó, ha utólag meg tudod változtatni a válaszod, hiszen akkor annak aki még az előtte olvasott verziót olvasta, és arra reagált, annak is meg kéne, illetve értelmetlen anarchia lenne, mint az előttem levő is írta.
Amúgy a mai böngészőknek már van helyesírásellenőrző funkciója, tessék az aláhúzott szavakat nem úgy hagyni még elküldés előtt. :)
14/18 anonim válasza:
Összerakva az ötleteket lehetne 5 percig szerkeszteni, de a politika kategóriában nem.
15/18 anonim válasza:
EZ valóban jó ötlet lenne. =) Nekem tetszik az a megoldás is hogy csak 5 percen belül lehet kijavítani. :D
16/18 A kérdező kommentje:
Jaja! Az se rossz :)
2010. júl. 2. 19:19
17/18 anonim válasza:
Off: Mikor jöttök már rá, hogy a helyesírás-ellenőrző semmit nem ér? Simán kihagyhatja a félregépelt/helytelenül írt szavakat, mert lehet, hogy az elrontott változat is értelmes szó, és akár teljesen más jelentést is adhat a mondatnak, mint amire a kommentelő gondolt. Inkább meg kéne tanulni helyesen írni és odafigyelni, jobb megoldás.
18/18 anonim válasza:
Ja, öt perces limittel tök jó lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!