Miért ennyire szemetek az emberek itt?
Ha valaki fel tesz egy ártatlan kérdést rögtön jön hogy" de hülye vagy","ezt se tudod?","😛😛","stb."....
Miért van ez
Tegnap ezen gondolkodtam és szomorú is lettem
REMÉLEM NEM BÁNOM MEG HOGY KIRAKTAM EZT A KÉRDÉST!
Szal megkérdeztem higy a New-et Nyújnak ejtjük e
A válaszok:
Az nem nyúj hanem nyú
-||-
-||-
-||-
És a two yearst tú írsznek ejted?XD
De hülye vagy kérdező azt hittem csak kamu kérdés de ténykeg állat vagy
Másik kérdés hogy mivan az égen ufo vagy mars?
A válaszok:
Azonnal menj sűrgősségire
Ez már nem igaz
A New kérdésednél az első két válasszal nem tudom mi volt a bajod.
Ufo vagy Mars, ez jó xD Legközelebb írd oda a korodat, hátha úgy elnézőbbek. Meg elég sok kérdés van, amire választ kapsz a guglival, és a legtöbben ilyenkor felhúzzák magukat, hogy miért nem lehet rákeresni, 2 percbe se telik. Egyébként a new kiejtése is le van írva, de a google fordító is felolvassa neked. De ja, szemét emberek mindig is lesznek, viszont hülye kérdésre hülye válasz jár, úgy vigyázz.
NÉVTELENSÉG.
Nem ismeri őket senki és ezért ilyen bátrak.
ÉN akkor szoktam bunkó lenni, ha valaki nettó idióta. És még ahhoz is hülye és/vagy lusta, hogy rákeressen a Google segítségével, mert legyünk őszinték, az itteni kérdések 70%-ára egyből ad választ a Google. Meg sok az ismétlődő kérdés, pedig a GYIK-nek is van keresője.
Azért, mert az internet lehetőséget ad a sok frusztrált, félművelt embernek, hogy névtelenül okoskodjon , kötözködjön.
az én kérdéseimre általában 10-ből 1-2 értelmes válasz jön, a többi a kifejtést sem tudja értelmezni, vagy csak trollkodni akar.
egyébként meg sokat nem szabad várni, mivel a magyar oktatás is borzalmas, sokszor egy gépészmérnök is komoly gondja van egy 5 soros szöveg értelmezésével, és akkor még nem beszéltünk az érvelésről, kulturált vitáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!