Miért ilyen szemetek az emberek? Miért röhögik ki/szólnak be annak aki nem ért valamit?
Figyelt kérdés
Konkrétan járok egy tanfolyamra és amikor nem értettem valamit amit a tanár magyarázott(nem a tananyaggal kapcsolatban) akkor többen odafordultak felém és volt aki kiröhögött, de olyan is volt aki ingerülten elmondta amit nem értettem meg. Az egész eléggé megalázó volt és mivel túl érzékeny vagyok, legszívesebben sírtam volna.2013. márc. 21. 20:50
2/6 A kérdező kommentje:
hogyne, mi más lenne...
2013. márc. 21. 20:52
4/6 anonim válasza:
Társaság és témafüggő is. De tapasztalataim szerint egy tanórán az emberek próbálnak nem kitűnni, ezért ha a másik helyzetét felnagyítják, őket talán nem érheti hasonló megszégyenülés.
5/6 anonim válasza:
Szard le az összes roh@dékot!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó,igazad van:)én vagyok a hülye,higy egyáltalán foglalkozom ilyen selejtekkel. Köszi a választ!
2013. márc. 23. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!