Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van így? Hogy oldható meg?

Miért van így? Hogy oldható meg?

Figyelt kérdés
Van egy kérdés amire érkezett 107 válasz. A kérdés alatt leáltam veszekedni. Nos, be akartam lépni megnézni a válaszokat és azt írta hogy van 107 válasz. De már a topicban (vagy hogy hívják?) azt írta hogy 98 válasz van,valamint csak az a 98 válasz volt, a többit nem láttam, pedig fontos lenne.

#vita #válaszszámláló #válasz-számláló
2019. jan. 2. 16:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Ezeket a számokat csak kitaláltam!
2019. jan. 2. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Időközben törölték a többi választ, de még nem frissült a találati listában az érték (a régit mutatja). Nem tudsz vele mit csinálni, viszont a veszekedéssel akár ki is tiltathatod magad az oldalról.
2019. jan. 2. 16:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kitiltathatom magamat az oldalról, de ez van. Nem én akartam veszekedni.
2019. jan. 2. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ősrégi internetes mondás: ne etesd a trollt. Hiába te nem "akarsz" veszekedni, ha oldalakon át provokáljátok egymást és megy az offolás, téged is ugyanúgy kirakhatnak. Mert olyan nincs, hogy te nem akartál vitatkozni, hiszen szándékosan fogalmaztad meg és küldted be a kommentet az ellenkező vélemény kifejtése céljából.
2019. jan. 2. 16:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez is igaz. Csak folya a kommentekből a hülyeség és olyan vagyok hogy azonnal válaszolnom kell:DÉs ebből indul ki a vita és több oldal csak a vitáról szolt
2019. jan. 2. 16:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Most vettem észre hogy a topic első két oldala is az mutatja hogy 107 válasz van összesen a többi csak 97-et mutat
2019. jan. 2. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Küld el kérlek személyesben a kérdést! Kíváncsi vagyok a vitára.
2019. jan. 2. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!