Hogyan oldható meg télen, hogy kint tanuljak?
Figyelt kérdés
Természet imádó vagyok. Ha csak tehetem, kint vagyok a természetben, tanulni is jobban szeretek kint, mint bent.
Pl. Ha az egyetemen vagy a kollégiumban felidegesítenek valami miatt, akkor keresek egy elgyugott helyet, ahol egyedül lehetek, és ott megnyugszom. Nem régen otthon a hátsó udvarban csináltam egy "tanuló helyet", ahol jól érzem magam, természet vesz körül, és kényelmes is, csak aggódom, hogy hamarosan jönnek a rossz idők, és akkor nem bírok annyit kint lenni, kint tanulni. Van még rajtam kívül hasonló, aki imádja a természetet? Hogyan oldható ez meg télen is?:)
2018. szept. 2. 22:47
1/1 Cute_Psychopath válasza:
Lehet hülyén hangzik, de a kedvenc helyed köré nem lehet valami kis sátor féleséget húzni? Vagyis hogy ne essen rád az eső vagy későbbiekben a hó? + Meleg ruha, takaró, és talán egy melegító féleséget érdemes lehet venni,tudod amit a vásárokba is kiraknak télen:) Bocsi ha zavarosan fogalmaztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!