Valakit megkérhetnék hogy segitsen nekem?
Miért nem engedi kiirni egy kérdésem sem?
Mondat:Ne csak odabiggyesz egy kérdő jelet.
nyilván nem arra vagy kivincsi stb..
kérdsed rövid vagy hosszu vagy mi
Mit csináljak hogy ne legyen ez?
A lényeg, hogy avégére már a kérdésednek köze ne legyen az eredeti szándékodhoz:D
Úgy kell átírni..:D
Vááááá én se tartom okos embernek magam de jó látni, hogy vannak nálam hülyébbek!
"Mondat:Ne csak odabiggyesz egy kérdő jelet.
kérdsed rövid vagy hosszu vagy mi"
Na most túl rövid vagy hosszú vagy mi van?! Ha el se olvasod mit ír ki, és nekünk csak annyit írsz ide, hogy hgwjhfbdshfbsdhj, szerinted hogy tudunk segíteni?! Jó, de nézzük!
Ne csak odabiggyesz egy kérdő jelet.
Azt hiszem, egyértelmű.
Na ez tök érthetetlen, esetleg ha folytattad volna a mondatot, mire nem vagy kíváncsi, tudnánk segíteni.
kérdsed rövid vagy hosszu vagy mi
Na most melyik?! Ezt írja ki: kérdésed túl rövid vagy hosszú vagy mi? Nem hiszem el... ha túl rövid, írd hosszabbra, ha túl hosszú, írd rövidebbre!
Amúgy talán meg kéne tanulni fogalmazni, érdekes, nekem sose ír ki ilyen túl rövid vagy hosszú vagy kivincsi stb...-t.
Na. Így már érthetőbb :) Ha a kérdésed rövid, kicsit hosszabbítsd meg. Ha hosszú, rövidítsd :P
A másik, amit írtál, az akkor szokott lenni, ha olyat írsz ki, hogy pl. "Tudja valaki, hogy...?" vagy "Tudjátok, hogy..." Ilyenkor ezt a tudjás részt hagyd le, és csak a kérdést tedd fel!
A kérdés rövid: Ez akkor van, hogy ha hosszú a leírás. Ilyenkor írd ezt a kérdésed után (ne a leírásba): '(Ezzel ne foglalkozzatok, csak rövid volt a kérdés)' Ezt a modik általában törlik a kérdésből, így marad a kérdésed amilyen volt.
Nyilván nem arra vagy kíváncsi: Ez akkor van, ha olyat kérdezel pl. Tudtok mondani nekem egy állatfajt? Ebben a kérdésben a 'Tudtok mondani' miatt írja ezt ki.
Ez nem fórum, csevegő: Ez akkor van, ha olyat kérdezel pl. A Ti gyereketek mikor kapott először mobilt? Ezt írd át ilyenre pl. 'Szerintetek hány éves korban adjak mobilt a gyerekemnek? Írjátok le azt is, hogy a ti mikor adtatok!' Így már ki engedi írni. (Remélem)
Ne csak odabiggyessz egy kérdőjelet: Ezzel még nem találkoztam.
Előző vagyok, ezt kifelejtettem:
A kérdés hosszú: A kérdésből a többit írd a leírásba. A kérdés max. 250 karakter lehet.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Akkor legközelebb ugy csinálom.
Csak tegnap nagyon felhuzott hogy akár mit csinálok nem engedi kiirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!